Reconnective Leadership Retreats

‘Boost your Batteries’ Retreat by Ella Taal & Matthijs van der Gugten

1-4 September 2023 (Nederland)
Eind Mei 2024 (Mallorca)

Even er tussen uit?

Laad op en verdiep: Boost your Batteries

​Leiderschap in deze tijd vraagt enorm veel van je. Of je nu DGA, CEO, (senior) manager of (senior) professional bent. Je agenda puilt uit, je moet voortdurend schakelen tussen je strategische verantwoordelijkheden en het praktische ‘problem solving’. Bovendien is het appel op persoonlijk leiderschap de afgelopen jaren enorm toegenomen. Alleen structuur en sturing geven is niet meer genoeg, je moet je ook persoonlijk verbinden aan doelen en vooral aan mensen. De uitdagingen waar je voor staat doen een aanslag op je flexibiliteit, privé-werk balans en je energiehuishouding.

Reconnective leadership Retreat

Rust & Ruimte

Ervaar de rust en ruimte op een prachtige locatie in de heuvels van Mallorca of elders.

Reflectie

De ideale omgeving voor een reflectie op je persoonlijke leiderschapsstijl, je patronen en je eigen energiehuishouding.

Inspiratie & nieuwe tools

Een (re)treat, 4 dagen een nieuwe kijk op jezelf met professionele coaches en inspirerende mensen met dezelfde achtergrond, waarmee je je ervaringen en inzichten deelt en nieuwe, praktische tools krijgt aangereikt voor nu en in de toekomst.

Boost your Batteries

Onder begeleiding van Ella en Matthijs, creëer je jouw nieuwe Persoonlijke kompas. Opladen van je mentale en fysieke batterij en tijd voor bezinning en reflectie op eigen functioneren en koers van je eigen onderneming/organisatie.

Je batterijen opladen in Villa Osa Major Mallorca

Onder begeleiding van Professionele Coaches

Ella Taal

In 2011 is Awareness in Business opgericht door Ella, ontstaan na een management buy-out bij haar vorige organisatie advies kantoor Second Nature.

Al ruim 25 jaar heeft zij ervaring als coach, trainer en organisatie adviseur voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Ze heeft meermaals met succes retreats georganiseerd op Mallorca en elders voor o.a. Management teams, DGA’s en CEO’s.

Ella zal zorgen voor het boosten van je mentale batterij tijdens het retreat door middel van coachingsessies en diverse groepstraininingen. Ella’s ervaring in het geven van succesvolle retreats hebben geleid tot aantoonbare positieve resultaten voor deelnemers.

Matthijs van der Gugten

Matthijs identificeert zichzelf als een gepassioneerd beweger en nastrever van fitheid, geluk en optimisme. Puur vanuit die drijfveer en gaandeweg als ervaringsdeskundige heeft hij zichzelf, z’n leven en z’n carrière gestalte gegeven. 

Hij is trotse eigenaar en oprichter van Train2B Health, Fitness & Lifestyle Coaching en tevens van Boost-your-Batteries. Twee initiatieven waarvan hij het het allermooiste vindt als anderen de vruchten plukken. 

Tijdens het retreat daagt hij mensen uit de ‘minder bewandelde weg’ te nemen, wetende dat dit het verschil gaat maken voor méér gezondheid en vitaliteit. Simpel gezegd is de ‘road less travelled’ het pad van een leven vol energie, een manier van leven gebaseerd op voldoende, energie gevende lichaamsactiviteit en een cluster van gewoonten -met stress management voorop- die jouw vitaliteit een boost geven. Het is het pad van persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheid dat niet alleen leidt naar gezondheid en levenskracht, maar ook naar zelfrespect en controle over je lotsbestemming.

Het programma

Intake

Voor de reis houden we een intake gesprek in Nederland met jouw persoonlijke Awareness in Business coach. Tijdens deze intake leren we elkaar kennen en formuleren we met elkaar jouw leerdoelen.

Onderdelen op maat
 • Mind-Body Balance
 • Mindfulness
 • Persoonlijk Leiderschap
 • Herijking van je doelstellingen (purpose)
 • Persoonlijke Effectiviteit
 • Energiehuishouding & Fysieke Fitheid

 

En wat we verder nog doen

Met behulp van deze programma onderdelen werk je, in duo’s, groepsverband of individueel, aan de leerdoelen die je van tevoren bepaald hebt. Iedere dag komen de verschillende elementen aan bod. 

Het dagelijks wisselend programma wordt verzorgd met gezonde en heerlijke cuisine, yogaclass, massage, rustmomenten en activiteiten zoals wandelen in de  schitterende natuur van Mallorca activiteiten, zoals duiken, zee-kanoën en zeilen.

Page not found

Activiteiten & investering

 • Ontbijt, lunch, diners en drankjes
 • Activiteiten als zeilen, duiken en zee kanoën
 • Massage & yoga
 • Individuele- en groepsbegeleiding door Ella Taal en Matthijs van der Gugten
 • Vliegreis & transferkosten

Wat reizigers zeggen

Contact

Join us in your quest

ella@awarenessinbusiness.com