Wat we voor je kunnen betekenen

Alles om jou en je team vooruit te helpen

Personal Evolution

Onze individueel awareness programma stelt je in staat om evenwichtige keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen op basis van jouw eigen persoonlijke kompas.

DGA Coaching

DGA coaching is er voor ondernemers die uitgedaagd willen worden het beste uit zichzelf en de onderneming te halen. Wij kijken graag samen met jou hoe we je ontwikkeling optimaal kunnen begeleiden.

MT Begeleiding

Wij bieden verschillende programma's aan die de effectiviteit van jouw team verbeteren. Bewust zijn van je eigen persoonlijkheid en die van je collega's, versterkt de communicatie en teamspirit.

HR ondersteuning

Behoefte aan personeelsadvies of tijdelijke ondersteuning van een HR professional? We staan je met raad en daad bij. Hands-on oplossingen en efficiënte ontzorging.

Viral Change

Viral Change(TM) biedt een innovatief kader voor verandering. We laten zien hoe een combinatie van de juiste taal en frame, een klein aantal niet-onderhandelbare gedragingen tot een kritische motor van verandering kunnen leiden.

Retreats

Ga mee op retreat en krijg een nieuwe kijk op jezelf met professionele coaches en inspirerende mensen met dezelfde achtergrond, waarmee je je ervaringen en inzichten deelt en nieuwe, praktische tools krijgt aangereikt voor nu en in de toekomst.

Partnership en vertrouwen zijn voor ons de uitgangspunten.

Awareness in Business staat voor maximale aansluiting op de behoeftes van het individu en het team en op de situatie op dat moment. Op basis van een zelf gekozen ambitie of op basis van zichtbare en onzichtbare blokkades, maken wij de programma’s voor een individu of voor een team of organisatie op maat. Wij hanteren een aantal tools en  zetten deze in afgestemd op het bewustzijn niveau waar de persoon, het team of organisatie zich in bevindt. organisatie maken gebruik van zowel westers als oosterse modellen en denkbeelden.

Neem contact met ons op

voor al je vragen

Heb je vragen aan ons of wil je weten of wij de juiste partner zijn om je te ondersteunen, mail of bel ons en wij maken vrijblijvend een eerste afspraak met je.

 

mail naar info@awarenessinbusiness.com

of bel: +31655334728

Wat klanten over ons zeggen

Bianca Gilissen
Bianca Gilissen
DGA bij Aeson Assemblage
Lees verder
"Zo af en toe moet je de tijd voor jezelf nemen om te kijken waar je staat en welke weg je verder wil gaat. Deze ‘reis’ geeft je inzicht in wie je nu bent en kracht om daarmee verder te werken. Als je mee gaat hoop ik dat het ook voor jou een life changing experience wordt. Je gaat als een rijk mens weer naar huis."
Willemijn Brouwer
Willemijn Brouwer
Account Manager bij DSM
Lees verder
"Ella is een dierbare coach dankzij drie prachteigenschappen: ze luistert zonder te oordelen, is confronterend en bemoedigend tegelijk én combineert haar intuïtie met bewezen onafhankelijke methodes zoals disc. Het is een cadeautje haar te hebben als spiegel bij het ontwikkelen van je loopbaan.’’
Irene op den Buijs
Irene op den Buijs
Voormalig Senior Manager bij PwC
Lees verder
"Ella was one of the instructors at a personal leadership training provided by my employer. I was so impressed with her knowledge, skills as coach, trainer, and personality that I decided to ask her to continue coaching me after the training ended. Ella has mastered a great balance between providing a client with advice, insights and information and letting the client figure things out themselves. This has helped me in identifying and utilizing my strongest personal traits and determining which route to choose in my career, so I can be at my best while really enjoying my work."
Raymond Selier
Raymond Selier
Eigenaar van Brabavast
Lees verder
"Ella is een op en top professional die erg gedreven is om haar klanten maximaal te laten groeien. Haar inhuren vraagt lef want ze houdt iedereen een spiegel voor en windt er geen doekjes om. Maar wel altijd met respect en dat maakt dat zij waarde toevoegt in korter tijdsbestek dat anderen. Kortom; zij is de investering waard, jij of jouw bedrijf bent cq is die investering waard. Niet uitstellen, maar doen! 👍"
Mientje Brown
Mientje Brown
Director HR at Oyster Bay Beach resort
Lees verder
"Ella Taal did a multi-day training session with the management team of the Oyster Bay Beach Resort. All managers had to complete an online personal communication style self-assessment. Ella did personal interviews with each manager. We then did one on one training with the management team. This training was awesome for our team building exercise. Would highly recommend this for any company wishing to empower their management team. This was simply amazing."
Raya Toubia
Raya Toubia
Director at Credly Advisors
Lees verder
"Ella supported our firm a couple of years ago through a leadership training. I was part of this training and really enjoyed it, while significantly benefiting from the various learning points. This training has shifted my perception on my career, refocusing my energy to the right places to support my career aspirations while making sure I managed my family life at its best. I can definitely say that the experience of this training with Ella has significantly supported my growth over the past 2 years both personally and professionally. It was a pleasure Ella and hope to interact with you on future trainings!"
John Fonteijn
John Fonteijn
Director Group Asset Protection bij Ahold
Lees verder
" 'Action Learning' is een aanpak waarmee je verantwoordelijkheid kunt nemen en problemen kunt oplossen door gebruik te maken van jouw eigen innovatieve kracht. De trainingen waren zeer relevant en to the point om gezamenlijk de huidige problemen aan te pakken. We luisteren meer naar elkaar en werken nu beter samen. Uiteindelijk resulteerde het teamprogramma in hogere kwaliteit en bespaarde veel tijd en geld."
Toine Saris
Toine Saris
DGA bij Saris & Partners Makelaars
Lees verder
“Wat we bereikt hebben, naast heel veel bijvangst, is dat we ons zeer bewust zijn geworden van onze persoonlijke behoeften. We hebben geleerd en ervaren dat deze behoeften niet onderhandelbaar zijn; en samen met onze talenten erg belangrijk zijn voor het vaststellen en behalen van onze persoonlijke doelen. Maar bovenal ben ik erg blij met de oprechte vriendschap die in 5 dagen tussen een man of 18 kan ontstaan. Het is een ervaring die ik niet had willen missen. Ik ben blij en trots om deelgenoot te zijn geweest .’’
Previous
Next