Partners van Awareness in Business

Ella Taal

Founder | Executive Coach & Trainer

 

 

 

In 2011 is Awareness in Business opgericht door Ella, ontstaan na een management buy-out bij haar vorige organisatie advies kantoor Second Nature, management consultants. Al ruim 25 jaar heeft zij ervaring als coach, trainer en organisatie adviseur voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. 

Zij is een sparringpartner voor DGA’s, directies en Managementteams als het gaat om optimaliseren van de bedrijfsvoering, gezien vanuit de factor mens. Zij heeft een passie voor het verbeteren van het (persoonlijk) leiderschap, de interne communicatie en samenwerking tussen teams en in teams om meer werkplezier en werkgeluk te creëren. Tenslotte is het haar doel om werknemersgeluk te creëren en talenten binnen de organisatie optimaal in te zetten om een bijdrage te leveren aan een hoger doel van de organisatie.

 

Victor Neyndorff

Associate Partner | Founder Owonder | Transformational Coach

tekst.

Sterre Molendijk

Executive Assistant & Junior Consultant

Sterre is werkzaam als strateeg en marketing freelancer via haar marketing & strategie bedrijf Starring. Met haar bijna afgeronde Masteropleiding in Digital Business en achtergrond in strategische consultancy is zij altijd bezig met bedrijfsvoeringen efficiënter te laten verlopen. Na haar stage op Curaçao in een Human Resources consultancy bedrijf werd zij enthousiast om een bijdragen te leveren aan de doelstelling van Awareness in Business.

Ze werkt mee aan projecten voor klanten als consultant door o.a. het uitvoeren van benodigde analyses voor projecten, voorbereiden van workshops en ontwikkelen van presentaties voor klanten. Verder gebruikt zij haar strategische en digitale capaciteiten om Awareness in Business te laten groeien en bij te dragen aan de marketing en ontwikkeling van interne projecten.

Vergroot je succes. Neem contact op.