Search
Close this search box.

Partners van Awareness in Business

Ella Taal

Founder | Executive Team Coach & Trainer | Podcastmaker 'Ella's Table Talks'
Coach

In 2011 is Awareness in Business opgericht door Ella, ontstaan na een management buy-out bij haar vorige organisatie advies kantoor Second Nature, management consultants. Al ruim 25 jaar heeft zij ervaring als coach, trainer en organisatie adviseur voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. 

Zij is een sparringpartner voor DGA’s, directies en Managementteams als het gaat om optimaliseren van de bedrijfsvoering, gezien vanuit de factor mens. Zij heeft een passie voor het verbeteren van het (persoonlijk) leiderschap, de interne communicatie en samenwerking tussen teams en in teams om meer werkplezier en werkgeluk te creëren. Tenslotte is het haar doel om werknemersgeluk te creëren en talenten binnen de organisatie optimaal in te zetten om een bijdrage te leveren aan een hoger doel van de organisatie.

Daarnaast maakt Ella een podcast op Spotify en Youtube, Ella’s Table Talks. In deze podcast gaat zij in dialoog met interessante gasten over actuele thema’s in de woelige tijden en complexe wereld waarin we leven. Telkens ontvangt ze weer een nieuwe inspirerende gast aan haar keukentafel en spreken ze over onderwerpen als: Teamontwikkeling, Leiderschap, Duurzaamheid, Efficiënte bedrijfsvoering en Bewustwording.

Victor Neyndorff

Associate Partner | Founder OWONDER | Transformational Coach
Victor

Victor is een van de partners van Awareness in Business en werkt samen met Ella voor verschillende klanten. Victor is founder van OWONDER – Transformational Consulting. Als executive coach met een unieke, persoonlijke aanpak helpt Victor leiders, teams en organisaties te transformeren. Hij combineert zijn coaching style met een ruime ervaring als professional, manager en directeur, opgedaan in een mosaic van multinationale en entrepreneurial organisaties. 

Victor’s ervaring, opgedaan bij multinationals als Procter & Gamble, Heinz Kraft, TBWA, Hallmark, Heineken, en Google, vormt de basis voor zijn transformationele leadership coaching. Door voorbij bestaande paradigma’s te kijken, creëert Victor mogelijkheden voor actie en ontdekken cliënten nieuwe kansen, ondanks onveranderde omstandigheden. In korte tijd ervaren zij significante veranderingen in hun mindset, communicatie en dagelijks gedrag. Deze zeer mensgerichte aanpak, gebaseerd op een ontologische, fenomenologische benadering, is ideaal voor executives die diepgaande verandering willen, of het nu om korte doorbraakinitiatieven gaat of om het transformeren van team- of organisatiecultuur.

Pieter van Hengel

Associate Partner | Founder Hooked! Interim Solutions | Coach
Pieter-van-Hengel

Pieter is een van de partners van Awareness in Business en werkt samen met Ella voor verschillende klanten. Pieter richt zich op het begeleiden van leiders om de verbinding te vinden met klanten en medewerkers. Als Coach consultant helpt hij leiders met het scheppen van strategische helderheid, het creëren van de juiste omgeving voor succes evenals het opwekken van betrokkenheid bij medewerkers om continu kleine verbeterstappen te zetten tijdens de reis.

Door middel van strategische team interventies als OGSM workshops en gebruik van Operational Excellence tools als Hoshi Kanri schept Pieter samen met executive teams de helderheid die organisaties nodig hebben om een duidelijk korte en lange termijn koers te varen.  Geen strategische boekwerken maar praktische interventies om leiders te brengen tot duidelijke keuzes en heldere doelen. 

Met uitgebreide ervaring in operational excellence programma’s kan Pieter ook een team begeleiden in het creëren van een omgeving waarin medewerkers betrokken worden in het continu verbeteren van prestaties. Een omgeving waar resultaten en medewerkers altijd volop aandacht genieten.  Een omgeving waar duurzame goeie gewoonten en gedrag ontstaan.

Pieter heeft ruime ervaring als strategisch adviseur, senior business coach en directeur en ondernemer. Thuis in corporate en MKB, comfortabel op werkvloer en in directiekamer. Direct, betrokken en volhardend in het realiseren van waarde voor de klant.

Pieter Maas Geesteranus

Associate Partner | Founder PMG Teamactie | Psycholoog | Senior Team- en Organisatiecoach
pieter

Pieter is een van de partners van Awareness in Business en werkt samen met Ella voor verschillende klanten. Pieter is de founder van PMG Teamactie, gespecialiseerd in systeemcoaching en LEAN team coaching. Hij zorgt ervoor dat vertrouwen in ieder team kan gaan groeien door teamleden te activeren om met elkaar te verbinden, elkaar aan te spreken, feed back te geven en afspraken te borgen. Het onzegbare toch aan elkaar vertellen en het op afstand van elkaar blijven omdraaien.

Vanuit het systeemdenken focust hij op de verbindingen tussen mensen in een team. Hoe zijn die onderlinge werkrelaties, en hoe worden die beïnvloed door de andere teamleden? Is er een gemeenschappelijk doel, en hoe dragen de werkrelaties al dan niet bij aan de gewenste resultaten? Pieter stelt als ervaren Lean en Agile-team coach indringende vragen op een menselijke manier; doen we de goede dingen, op een zo effectief mogelijk manier? Vanuit eerder functie als lijnmanager en projectmanager weet Pieter wat er speelt in bedrijven. Als teamcoach is hij actief in medische omgeving, onderwijs, technische bedrijfsleven, overheid.

Bouwstenen voor het sociale veiligheid en groeiend vertrouwen in teams zijn groepgesprekken, en ervarend leren opdrachten. Met dat laatste wordt in ontspannen sfeer samengewerkt. Succeservaringen worden afgewisseld met feed back rondes: welk gedrag is effectief; wat minder? Centraal staat de koppeling tussen vertrouwen en resultaatgericht werken.

Pieter werkt met aandacht en zorg, kennis en nieuwsgierigheid, scherpte en zachtheid, enthousiasme en humor, voorbereiding en improvisatie begeleid ik jullie team in ieder programma, op maat samengesteld. Van een korte sessie tot weektraining met terugkomdagen. Van 5 tot 150 man. Buiten en binnen.

Wat zeggen teams over mijn aanpak:
“Hij leert ons elkaar kennen zoals we dat in 20 jaar nog niet voor elkaar kregen” en “Eindelijk een trainingsdag die meteen handen en voeten geeft hoe je met elkaar overweg kunt”

Milou Scheeren

Associate Partner | Loopbaancoach | Re-integratiecoach
Als Loopbaan en re-integratiecoach werkt Milou met vele verschillende doelgroepen en hulpvragen. Aangezien de hulpvragen vaak neerkomen op processen die zich op een onbewust niveau manifesteren, is zij tevens Systemisch Coach in opleiding. Alle hulpvragen komen in de kern neer op een wens om in de diepte een stap te mogen maken. Om hardnekkige patronen aan te kijken en opnieuw te ervaren of deze nog wel dienend zijn voor je zijn en voor je loopbaan. 
 
Na haar studie Corporate en Interne communicatie wist Milou zeker dat ze het (groeps)gedrag van mensen wilde leren begrijpen en zien hoe dit uitwerkt binnen organisaties. Tijdens haar opleiding deed zij onderzoek naar culturele verschillen op de werkvloer bij de Australische ambassade in Nederland. Daarna heeft ze internationale ervaring opgedaan onder andere in internationale projecten en de non-profit sector op St Maarten, Caribisch Nederland. 
 
Als gecertificeerd DISC Practitioner, helpen Ella en Milou teams en individuen om inzicht te krijgen in bepaalde patronen en neigingen. Deze kunnen inzichten bieden om het communicatiegedrag van teams bloot te leggen. Deze inzichten hebben als doel, om onderlinge communicatie en samenwerking binnen teams te verbeteren en daarbij de bedrijfsvoering efficiënter te maken en teneinde meer werkgeluk te creëren.
 
Milou werkt tevens als associate partner voor het Caribisch gebied bij Awareness in Business, waarbij zij meedraait als consultant in leiderschaps- en teamontwikkelingsprojecten voor diverse klanten in Caribisch Nederland.

Sterre Molendijk

Digital Freelancer | Junior Consultant

Sterre is werkzaam als strateeg en marketing freelancer via haar digitale marketing & strategie bedrijf Starring. Met haar afgeronde Masteropleiding in Digital Business en achtergrond in digitale transformatie en strategische consultancy is zij altijd bezig met bedrijfsvoeringen efficiënter te laten verlopen. Na haar stage op Curaçao in een Human Resources consultancy bedrijf werd zij enthousiast om een bijdragen te leveren aan de doelstelling van Awareness in Business.

Ze werkt mee aan projecten voor klanten als consultant door o.a. het uitvoeren van benodigde analyses voor projecten, voorbereiden van workshops en ontwikkelen van presentaties voor klanten. Verder gebruikt zij haar strategische en digitale capaciteiten om Awareness in Business te laten groeien en bij te dragen aan de marketing en ontwikkeling van interne projecten.

Vergroot je succes. Neem contact op.