Search
Close this search box.

Retreats

Reflectie, rust en ruimte

Team Retreats - Besloten

Ontwikkel jezelf samen met je team tijdens een op-maat-gemaakt retreat in binnen- of buitenland
Op basis van de behoeftes van jouw team stellen we een retreat samen. Onder begeleiding van ons.

'Reconnective Leadership' - open inschrijving retreat

Ontwikkel jezelf als ondernemer, DGA, CEO of teamleider tijdens ons retreat op 11-15 april 2024 op het zonnige eiland Mallorca!
Hoe word jij de gewenste Reconnective Leader? Hoe laad jij je fysieke & mentale batterijen weer op? Ontdek het tijdens een persoonlijk leiderschap retreat.

Young Wise women - open inschrijving retreat

Ontwikkel jezelf als young wise female professional
Ben je klaar om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wil? Tijdens een 3-daags groepsretreat

Jitze Koops, directeur EversPartners, deelt zijn ervaring over het MT retreat van april 2023

Ervaring van Jitze

Jitze Koops is samen met 6 collega’s van het Management Team van EversPartners Engineers het avontuur aangegaan afgelopen april op Mallorca, onder begeleiding van Ella Taal en Casper Jones. Hij deelt zijn ervaringen van het retreat in gesprek met Ella.

‘Het was een hele bijzonder ervaring. Het heeft ons veel verbinding gebracht en als ik naar de toekomst kijk gaat het ons heel veel brengen als team. Het heeft ons echt samengebracht.’ – aldus Jitze

Even er tussen uit?

Laad op en verdiep: Boost your Batteries

​Leiderschap in deze tijd vraagt enorm veel van je. Of je nu DGA, CEO, (senior) manager of (senior) professional bent. Je agenda puilt uit, je moet voortdurend schakelen tussen je strategische verantwoordelijkheden en het praktische ‘problem solving’. Bovendien is het appel op persoonlijk leiderschap de afgelopen jaren enorm toegenomen. Alleen structuur en sturing geven is niet meer genoeg, je moet je ook persoonlijk verbinden aan doelen en vooral aan mensen. De uitdagingen waar je voor staat doen een aanslag op je flexibiliteit, privé-werk balans en je energiehuishouding.

Reconnective Leadership Retreat

Rust & Ruimte

Ervaar de rust en ruimte op een prachtige locatie in de heuvels van Mallorca of elders.

Reflectie

De ideale omgeving voor een reflectie op je persoonlijke leiderschapsstijl, je patronen en je eigen energiehuishouding.

Inspiratie & nieuwe tools

Een (re)treat, 5 dagen een nieuwe kijk op jezelf met professionele coaches en inspirerende mensen met dezelfde achtergrond, waarmee je je ervaringen en inzichten deelt en nieuwe, praktische tools krijgt aangereikt voor nu en in de toekomst.

Boost your Batteries

Onder begeleiding van Ella en Matthijs, creëer je jouw nieuwe Persoonlijke kompas. Opladen van je mentale en fysieke batterij en tijd voor bezinning en reflectie op eigen functioneren en koers van je eigen onderneming/organisatie.

Je batterij opladen in Villa Osa Major Mallorca

Het programma

Intake

Voor de reis houden we een intake gesprek in Nederland met jouw persoonlijke Awareness in Business coach. Tijdens deze intake leren we elkaar kennen en formuleren we met elkaar jouw leerdoelen.

Onderdelen op maat
 • Mind-Body Balance
 • Mindfulness
 • Persoonlijk Leiderschap
 • Herijking van je doelstellingen (purpose)
 • Persoonlijke Effectiviteit
 • Energiehuishouding & Fysieke Fitheid

 

En wat we verder nog doen

Met behulp van deze programma onderdelen werk je, in duo’s, groepsverband of individueel, aan de leerdoelen die je van tevoren bepaald hebt. Iedere dag komen de verschillende elementen aan bod. 

Het dagelijks wisselend programma wordt verzorgd met gezonde en heerlijke cuisine, yogaclass, massage, rustmomenten en activiteiten zoals wandelen in de  schitterende natuur van Mallorca activiteiten, zoals duiken, zee-kanoën en zeilen.

Page not found

Activiteiten

 • ontbijt, lunch, diners en drankjes
 • activiteiten als zeilen, duiken en zee kanoën
 • massage & yoga
 • individuele- en groepsbegeleiding door 2 executive coaches
 • vliegreis & transferkosten

Wat reizigers zeggen

Heerlijk eten verzorgd door

Nina Verbeek

Nina Verbeek verzorgt tijdens het retreat de catering met de allerlekkerste recepten uit haar kookboek ‘Osa Major’. 

Het kookboek is een eerbetoon aan de plaats, de mensen, de vallei en het eiland Mallorca, wetende dat dit verhaal nog lang niet af is. Het bevat meer dan 70 vegetarische recepten, met verse producten, vol van smaak.

Ze verzorgt graag deze heerlijke recepten en de drankjes tijdens het team retreat op de magische heuvels van Villa Osa Major. 

Contact

Join us in your quest