Search
Close this search box.

MT Begeleiding

Begeleiding voor Management Teams voor de optimale sturing van je organisatie

Behoefte aan begeleiding?

Wij bieden verschillende (jaar)programma’s aan die de effectiviteit van jouw Management Team verbeteren. Het start met bewustzijn van je eigen persoonlijkheid en kwaliteiten en die van je collega’s, versterkt de communicatie en teamspirit en brengt meer resultaat en werkplezier.

Daarna kijken we naar de teamdynamiek en naar fasen in ontwikkeling op een schaal van samenwerking. Hoe verhouden we ons met elkaar en hoe zorgen we dat we van uit ons eigen specialisme samen optrekken om een hoger doel te bereiken met elkaar.

MT-begeleiding

Focus op waarom, in plaats van hoe en wat

De meest succesvolle bedrijven hebben vaak een duidelijke en eenvoudige strategie waar een ieder zich gemakkelijk aan kan conformeren. En deze organisaties zijn waardegedreven i.p..v door geldgedreven wat verbindend werkt en waar de intrinsieke motivatie van ieder individu heel duidelijk wordt aangesproken.

Onze gezamenlijke aanpak

We starten met een individueel programma voor ale MT-leden waarbij self-awareness het belangrijkste stap in in de gewenste verandering. Dit kan in een light version maar ook in een zwaardere variant naar gelang de behoefte.

Daarna stellen we een jaarprogramma op voor het MT om de verandering vorm te geven. Het MT als het belangrijkste stuur en de motor van de gewenste verandering in de organisatie. We starten met een o-meting van het MT op het gebied van samenwerking, communicatie en leiderschap. Elk kwartaal nemen we met elkaar een volgende stap in de ontwikkeling op weg naar het vantevoren vastgestelde doel.

Na een jaar meten we weer de stand van zaken en kunnen a.h.v. de meting de volgende interventie inzetten met elkaar. In het onwikkeljaar zien we vanzelf welke gaten en blokkades er nog zijn die de  organisatie nog belemmeren om naar het volgende level te migreren. Deze blokkades worden dan in aparte werkgroepen met of zonder onze ondersteuning aangepakt.  , 

Het resultaat

Het resultaat is meestal een veel meer gerichte en efficiënte organisatie met leiders en medewerkers die veel meer bewust zijn van hun specifeike behoeftes entalenten en van elkaars behoeftes en talenten. Wij geloven dat leiders die hun mensen echt waarderen (waarderen), die energie geven en die werkelijke aandacht schenken, en wie dit met een hoge mate van toewijding doen, transformerend kunnen zijn. Daarom bieden we een speciaal ontworpen L.E.A.D programma voor leiders en (senior) managers. LEAD staat voor: Love, Energy, Attention en Dedication. Ieder mens heeft behoefte aan bovenstaande en dit moet wel met een zekere toewijding gebeuren.

Transformatie

De focus ligt op het creëren van bedrijfsbewustzijn en het transformeren van individuen, teams en organisaties. Het resultaat is een succesvoller en veerkrachtiger bedrijf dat in staat is de veranderingen van de komende jaren aan te kunnen en gelijkertijd een plezierige werk- en leeromgeving te scheppen waar een ieder zijn of haar talenten optimaal kan benutten.

Onze aanpak

Intake
We starten met een intake van ieder MT lid
Persoonlijkheidsanalyse is ondersteunend daarbij
starten het jaarprogramma en coachen gedurende dit jaar

Wat klanten over ons zeggen

Rafiek Dinmohamed
Rafiek DinmohamedProjectleider Korps Politie Aruba
Lees verder
"Ik wil graag mijn oprechte aanbeveling delen voor de cursus ‘Persoonlijk Leiderschap en effectieve communicatie’ die ik recentelijk heb gevolgd. Deze cursus heeft een diepgaand effect gehad op mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. De doelgerichte inhoud, gecombineerd met boeiende interacties en praktische oefeningen, heeft mijn inzicht in leiderschap aanzienlijk vergroot. De trainer Ella bracht niet alleen waardevolle kennis over, maar wist ook een stimulerende en ondersteunende leeromgeving te creëren. Wat deze cursus onderscheidt, is de nadruk op zelfreflectie en praktische toepasbaarheid. De aangereikte tools en strategieën zijn direct toepasbaar in mijn dagelijkse leven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Kortom, ik raad deze cursus ten zeerste aan aan iedereen die zijn leiderschapsvaardigheden wil versterken en een dieper begrip van zichzelf en anderen wil bereiken."
Jitze Koops
Jitze KoopsDirecteur EversPartners
Lees verder
"We werken ondertussen al enkele jaren samen met Ella, waarbij ze ons op verschillende facetten uitstekend heeft ondersteund. In de basis was het eerste vraagstuk het MT meer samenbrengen, waarbij ze coach voor ons allen is geweest en het zeker zijn vruchten heeft afgeworpen. Daarnaast is ze een vaste ondersteuning geworden op het gebied van algemene coaching, maar ook als sparring partner voor directie en HR en ondertussen mede vormgever van ons interne 'project kernwaarden', waarbij we van binnenuit 'viral change' willen bewerkstelligen. In de diverse vraagstukken die ondertussen aan bod zijn gekomen, staat centraal dat Ella zich in het vraagstuk, bedrijf, randvoorwaarden maar ook theoretische achtergronden verdiept en zo telkens ons op een prettige manier van goed advies voorziet."
John Fonteijn
John FonteijnDirector Group Asset Protection Ahold
Lees verder
" 'Action Learning' is een aanpak waarmee je verantwoordelijkheid kunt nemen en problemen kunt oplossen door gebruik te maken van jouw eigen innovatieve kracht. De trainingen waren zeer relevant en to the point om gezamenlijk de huidige problemen aan te pakken. We luisteren meer naar elkaar en werken nu beter samen. Uiteindelijk resulteerde het teamprogramma in hogere kwaliteit en bespaarde veel tijd en geld."
Willemijn Brouwer
Willemijn BrouwerAccount Manager DSM
Lees verder
"Ella is een dierbare coach dankzij drie prachteigenschappen: ze luistert zonder te oordelen, is confronterend en bemoedigend tegelijk én combineert haar intuïtie met bewezen onafhankelijke methodes zoals disc. Het is een cadeautje haar te hebben als spiegel bij het ontwikkelen van je loopbaan.’’
Raya Toubia
Raya ToubiaDirector Credly Advisors
Lees verder
"Ella supported our firm a couple of years ago through a leadership training. I was part of this training and really enjoyed it, while significantly benefiting from the various learning points. This training has shifted my perception on my career, refocusing my energy to the right places to support my career aspirations while making sure I managed my family life at its best. I can definitely say that the experience of this training with Ella has significantly supported my growth over the past 2 years both personally and professionally. It was a pleasure Ella and hope to interact with you on future trainings!"
Irene op den Buijs
Irene op den BuijsVoormalig Senior Manager PwC
Lees verder
"Ella was one of the instructors at a personal leadership training provided by my employer. I was so impressed with her knowledge, skills as coach, trainer, and personality that I decided to ask her to continue coaching me after the training ended. Ella has mastered a great balance between providing a client with advice, insights and information and letting the client figure things out themselves. This has helped me in identifying and utilizing my strongest personal traits and determining which route to choose in my career, so I can be at my best while really enjoying my work."
Mientje Brown
Mientje BrownDirector HR Oyster Bay Beach resort
Lees verder
"Ella Taal did a multi-day training session with the management team of the Oyster Bay Beach Resort. All managers had to complete an online personal communication style self-assessment. Ella did personal interviews with each manager. We then did one on one training with the management team. This training was awesome for our team building exercise. Would highly recommend this for any company wishing to empower their management team. This was simply amazing."
Toine Saris
Toine SarisDGA Saris & Partners Makelaars
Lees verder
“Wat we bereikt hebben, naast heel veel bijvangst, is dat we ons zeer bewust zijn geworden van onze persoonlijke behoeften. We hebben geleerd en ervaren dat deze behoeften niet onderhandelbaar zijn; en samen met onze talenten erg belangrijk zijn voor het vaststellen en behalen van onze persoonlijke doelen. Maar bovenal ben ik erg blij met de oprechte vriendschap die in 5 dagen tussen een man of 18 kan ontstaan. Het is een ervaring die ik niet had willen missen. Ik ben blij en trots om deelgenoot te zijn geweest .’’
Danique Hinsenveld
Danique HinsenveldQuote & Tender Manager Health Systems Philips Benelux
Lees verder
"De gesprekken met Ella gedurende mijn coachtraject waren prettig. Ella creëert een open en persoonlijke sfeer waarin niet geoordeeld wordt. Zo heb ik alles aan haar kunnen voorleggen wat ik wilde. Ella heeft mij inzichten gegeven, vooral door de juiste vragen te stellen en doormiddel van het DISC model hebben we de gesprekken gevoerd. De adviezen heb ik destijds altijd kunnen toepassen en dit doe ik nog steeds. Het zijn adviezen die ik altijd kan toepassen op elk moment in elke situatie. Ik zou haar zeker aanbevelen als coach!"
Raymond Selier
Raymond SelierEigenaar Brabavast
Lees verder
"Ella is een op en top professional die erg gedreven is om haar klanten maximaal te laten groeien. Haar inhuren vraagt lef want ze houdt iedereen een spiegel voor en windt er geen doekjes om. Maar wel altijd met respect en dat maakt dat zij waarde toevoegt in korter tijdsbestek dat anderen. Kortom; zij is de investering waard, jij of jouw bedrijf bent cq is die investering waard. Niet uitstellen, maar doen! 👍"
Previous
Next