Search
Close this search box.

Team Coaching

Hoe zou je team presteren als ieders stem gehoord wordt en ieders talenten volledig worden benut?

Wij transformeren elke groep van individuen tot een zelfbewust team voor betere resultaten

Behoefte aan een zelfbewuster team?

Bewustere teams leveren betere resultaten

Onze Team Coaching Trajecten zijn er voor teams die het beste uit zichzelf en het team willen halen. Wij kijken graag samen hoe we de groep van individuen tot een zelfbewuster team kunnen transformeren. We bieden begeleiding en coaching voor de optimale ontwikkeling van je team.

Team Coaching

Team Dynamiek

Hoe is jullie team dynamiek en hoe bewust zijn de individuen in jouw team? Jouw groep staat voor een opdracht. Nemen de extraverten al snel het voortouw? En merk je dat de meerderheid hier vaak in meegaat? Herken je dat sommige wel iets willen zeggen, maar het toch niet doen en daarmee niet het volledige potentieel van de groep wordt benut? Gelukkig kan het ook anders!

Zelfbewustzijn Tools

In onze Team Coaching trajecten werken wij met verschillende Zelbewustzijn tools zoals DISC. Hiermee zullen individuen in je team bewust gemaakt worden van hun eigen communicatievoorkeursstijl, behoeftes, talenten en hun intrinsieke motivatie. Hiermee wordt er een zelfbewust team gecreëerd.

Betere Resultaten

Onze aanpak leidt tot realistische zelfbeoordeling. Bewust zijn van je eigen persoonlijkheid en de manier waarop je handelt en reageert, helpt je om je persoonlijke kwaliteiten in te zetten voor een betere samenwerking in het team, wat leidt tot betere resultaten in brede zin van het woord.

Team Coaching Trajecten

Onze Team Coaching trajecten zijn op maat gemaakt. We zullen kijken wat er voor jouw team nodig is om zelfbewuster te worden. Een traject kan bestaan uit team workshops, losse trainingsdagen, een eenmalige 5-daags programma, of uit herhaaldelijke teamsessies gedurende een langere periode.

Programma Onderdelen

Dag 1: Doelstelling met Teamleider

We starten het programma met een intake met de leidinggevende van het team. Hierin bespreken we de gezamenlijke doelstelling en de gewenste uitkomsten van het team programma.

Dag 2 & 3: Intakes met ieder Teamlid

Ter voorbereiding op het programma verkrijgt ieder individu een mail om gebruik te maken van self-assessment tools middels het invullen van vragenlijsten. De uitkomst van deze vragenlijsten zijn input voor het persoonlijke coaching gesprek met één van de Awareness in Business coaches.

Tijdens de intakes worden teamleden nog bewuster gemaakt van hun eigen communicatievoorkeursstijl, behoeftes, talenten en intrinsieke motivatie. Ook worden hierbij persoonlijke leerdoelen geformuleerd.

Dag 4 & 5: Effectieve Communicatie & Samenwerking Training

De laatste twee dagen bestaan uit een training waarin je team op basis van de intakes en uitkomsten van de tools, aan de slag zullen gaan om dit in de praktijk toe te passen. De training wordt verzorgd door twee Awareness in Business coaches waarbij er aandacht is voor het proces en de inhoud. Het resultaat is dat jouw team nog bewuster met elkaar communiceert en samenwerkt. 

Wat klanten over ons zeggen

Rafiek Dinmohamed
Rafiek DinmohamedProjectleider Korps Politie Aruba
Lees verder
"Ik wil graag mijn oprechte aanbeveling delen voor de cursus ‘Persoonlijk Leiderschap en effectieve communicatie’ die ik recentelijk heb gevolgd. Deze cursus heeft een diepgaand effect gehad op mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. De doelgerichte inhoud, gecombineerd met boeiende interacties en praktische oefeningen, heeft mijn inzicht in leiderschap aanzienlijk vergroot. De trainer Ella bracht niet alleen waardevolle kennis over, maar wist ook een stimulerende en ondersteunende leeromgeving te creëren. Wat deze cursus onderscheidt, is de nadruk op zelfreflectie en praktische toepasbaarheid. De aangereikte tools en strategieën zijn direct toepasbaar in mijn dagelijkse leven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Kortom, ik raad deze cursus ten zeerste aan aan iedereen die zijn leiderschapsvaardigheden wil versterken en een dieper begrip van zichzelf en anderen wil bereiken."
Jitze Koops
Jitze KoopsDirecteur EversPartners
Lees verder
"We werken ondertussen al enkele jaren samen met Ella, waarbij ze ons op verschillende facetten uitstekend heeft ondersteund. In de basis was het eerste vraagstuk het MT meer samenbrengen, waarbij ze coach voor ons allen is geweest en het zeker zijn vruchten heeft afgeworpen. Daarnaast is ze een vaste ondersteuning geworden op het gebied van algemene coaching, maar ook als sparring partner voor directie en HR en ondertussen mede vormgever van ons interne 'project kernwaarden', waarbij we van binnenuit 'viral change' willen bewerkstelligen. In de diverse vraagstukken die ondertussen aan bod zijn gekomen, staat centraal dat Ella zich in het vraagstuk, bedrijf, randvoorwaarden maar ook theoretische achtergronden verdiept en zo telkens ons op een prettige manier van goed advies voorziet."
John Fonteijn
John FonteijnDirector Group Asset Protection Ahold
Lees verder
" 'Action Learning' is een aanpak waarmee je verantwoordelijkheid kunt nemen en problemen kunt oplossen door gebruik te maken van jouw eigen innovatieve kracht. De trainingen waren zeer relevant en to the point om gezamenlijk de huidige problemen aan te pakken. We luisteren meer naar elkaar en werken nu beter samen. Uiteindelijk resulteerde het teamprogramma in hogere kwaliteit en bespaarde veel tijd en geld."
Willemijn Brouwer
Willemijn BrouwerAccount Manager DSM
Lees verder
"Ella is een dierbare coach dankzij drie prachteigenschappen: ze luistert zonder te oordelen, is confronterend en bemoedigend tegelijk én combineert haar intuïtie met bewezen onafhankelijke methodes zoals disc. Het is een cadeautje haar te hebben als spiegel bij het ontwikkelen van je loopbaan.’’
Raya Toubia
Raya ToubiaDirector Credly Advisors
Lees verder
"Ella supported our firm a couple of years ago through a leadership training. I was part of this training and really enjoyed it, while significantly benefiting from the various learning points. This training has shifted my perception on my career, refocusing my energy to the right places to support my career aspirations while making sure I managed my family life at its best. I can definitely say that the experience of this training with Ella has significantly supported my growth over the past 2 years both personally and professionally. It was a pleasure Ella and hope to interact with you on future trainings!"
Irene op den Buijs
Irene op den BuijsVoormalig Senior Manager PwC
Lees verder
"Ella was one of the instructors at a personal leadership training provided by my employer. I was so impressed with her knowledge, skills as coach, trainer, and personality that I decided to ask her to continue coaching me after the training ended. Ella has mastered a great balance between providing a client with advice, insights and information and letting the client figure things out themselves. This has helped me in identifying and utilizing my strongest personal traits and determining which route to choose in my career, so I can be at my best while really enjoying my work."
Mientje Brown
Mientje BrownDirector HR Oyster Bay Beach resort
Lees verder
"Ella Taal did a multi-day training session with the management team of the Oyster Bay Beach Resort. All managers had to complete an online personal communication style self-assessment. Ella did personal interviews with each manager. We then did one on one training with the management team. This training was awesome for our team building exercise. Would highly recommend this for any company wishing to empower their management team. This was simply amazing."
Toine Saris
Toine SarisDGA Saris & Partners Makelaars
Lees verder
“Wat we bereikt hebben, naast heel veel bijvangst, is dat we ons zeer bewust zijn geworden van onze persoonlijke behoeften. We hebben geleerd en ervaren dat deze behoeften niet onderhandelbaar zijn; en samen met onze talenten erg belangrijk zijn voor het vaststellen en behalen van onze persoonlijke doelen. Maar bovenal ben ik erg blij met de oprechte vriendschap die in 5 dagen tussen een man of 18 kan ontstaan. Het is een ervaring die ik niet had willen missen. Ik ben blij en trots om deelgenoot te zijn geweest .’’
Danique Hinsenveld
Danique HinsenveldQuote & Tender Manager Health Systems Philips Benelux
Lees verder
"De gesprekken met Ella gedurende mijn coachtraject waren prettig. Ella creëert een open en persoonlijke sfeer waarin niet geoordeeld wordt. Zo heb ik alles aan haar kunnen voorleggen wat ik wilde. Ella heeft mij inzichten gegeven, vooral door de juiste vragen te stellen en doormiddel van het DISC model hebben we de gesprekken gevoerd. De adviezen heb ik destijds altijd kunnen toepassen en dit doe ik nog steeds. Het zijn adviezen die ik altijd kan toepassen op elk moment in elke situatie. Ik zou haar zeker aanbevelen als coach!"
Raymond Selier
Raymond SelierEigenaar Brabavast
Lees verder
"Ella is een op en top professional die erg gedreven is om haar klanten maximaal te laten groeien. Haar inhuren vraagt lef want ze houdt iedereen een spiegel voor en windt er geen doekjes om. Maar wel altijd met respect en dat maakt dat zij waarde toevoegt in korter tijdsbestek dat anderen. Kortom; zij is de investering waard, jij of jouw bedrijf bent cq is die investering waard. Niet uitstellen, maar doen! 👍"
Previous
Next