Search
Close this search box.

Projecten

Een impressie van wat we doen. En wat we bereiken.

Een selectie van projecten

Om een idee te krijgen wat we doen. Je kunt echter nooit een indringende ervaring op papier beschrijven. Neem vooral contact op voor meer informatie of om even van gedachten te wisselen.

Ahold

DOEL

Verbeteren en optimaliseren van de samenwerking en communicatie binnen ons team en met de organisatie.

BENADERING

Na het intakegesprek van coach Ella Taal zijn we begonnen met een zelfbeoordeling . Tijdens de intake werd duidelijk wat onze sterke en zwakke punten waren. Alsook onze (individuele) wijze van communiceren en onze kansen voor verdere groei.

ACTION LEARNING

Tijdens de sessies hebben kennis gemaakt met ‘Action Learning’. Het is een aanpak waarmee je verantwoordelijkheid kunt nemen en problemen kunt oplossen door gebruik te maken van jouw eigen innovatieve kracht.

De trainingen waren zeer relevant en to the point. We hebben onmiddellijk de ‘Action Learning’ ingezet om gezamenlijk de huidige problemen aan te pakken.

Tussen de sessies hadden we individuele coachingsessies waar we de ‘Action Learning’ vaardigheden gebruikten om in te zoomen op onze persoonlijke situatie.

RESULTAAT

Als gevolg daarvan heeft dit programma ons de gelegenheid gegeven om onze problemen aan te pakken en meer betrokkenheid te creëren.

​Het gevolg was dat we nu echt een team zijn en ons meer bewust zijn van onze eigen verantwoordelijkheid. We luisteren meer naar elkaar en werken daarom nu beter samen.

Uiteindelijk resulteerde het teamprogramma in hogere kwaliteit en bespaarde veel tijd en geld.

John Fonteijn, Ahold Director Group Asset Protection

Irene Magielsen, CIA manager Risk Assurance PwC the Netherlands

PwC

Doel

Beter inzicht te krijgen in de balans tussen werk en privé en daarover persoonlijk leiderschap te nemen.

Benadering

Ella ondersteunde ons bedrijf een paar jaar geleden door middel van een leiderschapstraining.

Ik maakte deel uit van deze training en heb er echt van genoten en ook significante inzichten die mij echt hebben geholpen. De leiderschapstraining heeft mijn perceptie over mijn carrière echt veranderd waardoor ik mijn energie beter heb kunnen focussen op die gebieden die voor mij wezenlijk en relevant zijn waardoor ik ook mijn werkambities heb kunnen verwezenlijken. Daarnaast heb ik nu ook de juiste balans gevonden om ook mijn gezinsleven te integreren en de aandacht te geven die het verdiend.

Resultaat

Ik kan zeker zeggen dat de ervaring van deze training met Ella mijn groei in de afgelopen 2 jaar zowel persoonlijk als professioneel aanzienlijk heeft ondersteund. Het was een genoegen Ella, ik blijf graag in contact met je over toekomstige trainingen!

Aeson Solutions

DOEL

Aeson is een bedrijf wat vanuit een pioniersperiode aan het groeien is naar een meer en meer gestructureerde organisatie. Een onderdeel van de groei was de samenvoeging van een eerder afgesplitste onderneming en een verhuizing naar een nieuwe locatie. Tijdens pogingen de onderneming te structureren en organiseren liepen we steeds opnieuw aan tegen de motivatie van de mensen. Waardevolle en tot dan toe zeer betrokken medewerkers klaagden over de veranderingen en boden weerstand.

De opdracht aan Ella was zodanig te adviseren en coachen dat de mensen weer plezier in het werk krijgen en meewerken aan de structurering.

BENADERING

In overleg hebben we besloten in een korte periode, iedereen, medewerkers en directie, in gesprek te laten gaan met Ella en op basis van Motivation Factor. Iedereen zou met Ella in persoonlijke en vertrouwelijke gesprekken zijn of haar verhaal doen.

Ieder voor zich zou bepalen wat zijn eigen doelstelling was in de onderneming, wat hem of haar het meeste energie kostte en hoe daarmee om te gaan.

Vervolgens zou er, op basis van een DISC assessment, worden bepaald hoe ieders karakter in elkaar steekt en in een team vormende sessie worden besproken hoe we met elkaar omgaan.

RESULTAAT

Inmiddels zijn gesprekken weer mogelijk, liggen veel pijnpunten op tafel en zijn bespreekbaar geworden. Ook begrijpen de medewerkers en directie elkaars gedrag beter. De onderneming groeit weer.

Oud zeer slijt langzaam en begeleiding blijft nodig maar de mensen hebben weer plezier in hun werk.

Rudolf Dashbach, Directeur Aeson Solutions

Wat klanten over ons zeggen

Bianca Gilissen
Bianca Gilissen
DGA Aeson Assemblage
Lees verder
Zo af en toe moet je de tijd voor jezelf nemen om te kijken waar je staat en welke weg je verder wil gaat. Deze ‘reis’ geeft je inzicht in wie je nu bent en kracht om daarmee verder te werken. Als je mee gaat hoop ik dat het ook voor jou een life changing experience wordt. Je gaat als een rijk mens weer naar huis.
Willemijn Brouwer
Willemijn Brouwer
DSM
Lees verder
Ella is een dierbare coach dankzij drie prachteigenschappen: ze luistert zonder te oordelen, is confronterend en bemoedigend tegelijk én combineert haar intuïtie met bewezen onafhankelijke methodes zoals disc. Het is een cadeautje haar te hebben als spiegel bij het ontwikkelen van je loopbaan’’
Irene op den Buijs
Irene op den Buijs
CIA EMIA
Lees verder
’Ella was one of the instructors at a personal leadership training provided by my employer. I was so impressed with her knowledge, skills as coach, trainer, and personality that I decided to ask her to continue coaching me after the training ended. Ella has mastered a great balance between providing a client with advice, insights and information and letting the client figure things out themselves. This has helped me in identifying and utilizing my strongest personal traits and determining which route to choose in my career, so I can be at my best while really enjoying my work
Raymond Selier
Raymond Selier
owner Brabavast
Lees verder
Ella is een op en top professional die erg gedreven is om haar klanten maximaal te laten groeien. Haar inhuren vraagt lef want ze houdt iedereen een spiegel voor en windt er geen doekjes om. Maar wel altijd met respect en dat maakt dat zij waarde toevoegt in korter tijdsbestek dat anderen. Kortom; zij is de investering waard, jij of jouw bedrijf bent cq is die investering waard. Niet uitstellen, maar doen! 👍
Mientje Brown
Mientje Brown
Director HR at Oyster Bay Beach resort
Lees verder
Ella Taal did a multi-day training session with the management team of the Oyster Bay Beach Resort. All managers had to complete an online personal communication style self-assessment. Ella did personal interviews with each manager. We then did one on one training with the management team. This training was awesome for our team building exercise. Would highly recommend this for any company wishing to empower their management team. This was simply amazing.
Raya Toubia
Raya Toubia
director at Credly Advisors
Lees verder
Ella supported our firm a couple of years ago through a leadership training. I was part of this training and really enjoyed it, while significantly benefiting from the various learning points. This training has shifted my perception on my career, refocusing my energy to the right places to support my career aspirations while making sure I managed my family life at its best. I can definitely say that the experience of this training with Ella has significantly supported my growth over the past 2 years both personally and professionally. It was a pleasure Ella and hope to interact with you on future trainings!
John Fonteijn
John Fonteijn
Ahold Director Group Asset Protection
Lees verder
'Action Learning' is een aanpak waarmee je verantwoordelijkheid kunt nemen en problemen kunt oplossen door gebruik te maken van jouw eigen innovatieve kracht. De trainingen waren zeer relevant en to the point om gezamenlijk de huidige problemen aan te pakken. We luisteren meer naar elkaar en werken nu beter samen. Uiteindelijk resulteerde het teamprogramma in hogere kwaliteit en bespaarde veel tijd en geld.
Toine Saris
Toine Saris
Saris & Partners Makelaars
Lees verder
“Wat we bereikt hebben,naast heel veel bijvangst, is dat we ons zeer bewust zijn geworden van onze persoonlijke behoeften. We hebben geleerd en ervaren dat deze behoeften niet onderhandelbaar zijn; en samen met onze talenten erg belangrijk zijn voor het vaststellen en behalen van onze persoonlijke doelen. Maar bovenal ben ik erg blij met de oprechte vriendschap die in 5 dagen tussen een man of 18 kan ontstaan. Het is een ervaring die ik niet had willen missen. Ik ben blij en trots om deelgenoot te zijn geweest .’’
Previous
Next