Search
Close this search box.

Het team

Ella Taal

Founder | Executive Coach & Trainer

 

 

 

In 2011 is Awareness in Business, conscious people better results, opgericht door Ella, ontstaan na een management buy-out bij haar vorige organisatie advies kantoor Second Nature, management consultants. Al ruim 25 jaar heeft zij ervaring als coach, trainer en organisatie adviseur voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. 

Zij is een sparringpartner voor DGA’s, directies en Managementteams als het gaat om optimaliseren van de bedrijfsvoering, gezien vanuit de factor mens. Zij heeft een passie voor het verbeteren van het (persoonlijk) leiderschap, de interne communicatie en samenwerking tussen teams en in teams om meer werkplezier en werkgeluk te creëren. Tenslotte is het haar doel om werknemersgeluk te creëren en talenten binnen de organisatie optimaal in te zetten om een bijdrage te leveren aan een hoger doel van de organisatie.

 

Milou Scheeren

Associate Partner | Consultant
Als Loopbaan en re-integratie Coach werkt Milou met vele verschillende doelgroepen en hulpvragen. Aangezien de hulpvragen vaak neerkomen op processen die zich op een onbewust niveau manifesteren, is zij tevens Systemisch Coach in opleiding. Alle hulpvragen komen in de kern neer op een wens om in de diepte een stap te mogen maken. Om hardnekkige patronen aan te kijken en opnieuw te ervaren of deze nog wel dienend zijn voor je zijn en voor je loopbaan. 
 
Na haar studie Corporate en Interne communicatie wist Milou zeker dat ze het (groeps)gedrag van mensen wilde leren begrijpen en zien hoe dit uitwerkt binnen organisaties. Tijdens haar opleiding deed zij onderzoek naar culturele verschillen op de werkvloer bij de Australische ambassade in Nederland. Daarna heeft ze internationale ervaring opgedaan onder andere in internationale projecten en de non-profit sector op St Maarten, Caribisch Nederland. 
 
Als gecertificeerd DISC Practitioner, helpen Ella en Milou teams en individuen om inzicht te krijgen in bepaalde patronen en neigingen. Deze kunnen inzichten bieden om het communicatiegedrag van teams bloot te leggen. Deze inzichten hebben als doel, om onderlinge communicatie en samenwerking binnen teams te verbeteren en daarbij de bedrijfsvoering efficiënter te maken en teneinde meer werkgeluk te creëren.
 
Milou werkt tevens als associate partner voor het Caribisch gebied bij Awareness in Business, waarbij zij meedraait als consultant in leiderschaps- en teamontwikkelingsprojecten voor diverse klanten in Caribisch Nederland.
 

Sterre Molendijk

Digital Freelancer | Junior Consultant

 

 

Sterre is werkzaam als strateeg en marketing freelancer via haar digitale marketing & strategie bedrijf Starring. Met haar afgeronde Masteropleiding in Digital Business en achtergrond in digitale transformatie en strategische consultancy is zij altijd bezig met bedrijfsvoeringen efficiënter te laten verlopen. Na haar stage op Curaçao in een Human Resources consultancy bedrijf werd zij enthousiast om een bijdragen te leveren aan de doelstelling van Awareness in Business.

Ze werkt mee aan projecten voor klanten als consultant door o.a. het uitvoeren van benodigde analyses voor projecten, voorbereiden van workshops en ontwikkelen van presentaties voor klanten. Verder gebruikt zij haar strategische en digitale capaciteiten om Awareness in Business te laten groeien en bij te dragen aan de marketing en ontwikkeling van interne projecten.

Vergroot je succes. Neem contact op.