Het team

Ella Taal

Founder | Executive Coach & Trainer

 

 

 

In 2011 is Awareness in Business, conscious people better results, opgericht door Ella, ontstaan na een management buy-out bij haar vorige organisatie advies kantoor Second Nature, management consultants. Al ruim 25 jaar heeft zij ervaring als coach, trainer en organisatie adviseur voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. 

Zij is een sparringpartner voor DGA’s, directies en Managementteams als het gaat om optimaliseren van de bedrijfsvoering, gezien vanuit de factor mens. Zij heeft een passie voor het verbeteren van het (persoonlijk) leiderschap, de interne communicatie en samenwerking tussen teams en in teams om meer werkplezier en werkgeluk te creëren. Tenslotte is het haar doel om werknemersgeluk te creëren en talenten binnen de organisatie optimaal in te zetten om een bijdrage te leveren aan een hoger doel van de organisatie.

 

Milou Scheeren

Associate Partner & Consultant

 

 

 

Na haar studie Corporate en Interne communicatie wist Milou zeker dat ze het (groeps)gedrag van mensen wilde leren begrijpen en zien hoe dit uitwerkt binnen organisaties. Na haar stage bij de Australische ambassade in Nederland heeft ze onderzoek gedaan naar culturele verschillen op de werkvloer.

Momenteel is Milou werkzaam bij een NGO op st. Maarten, Caribisch Nederland. Met haar multiculturele ervaring en haar communicatie achtergrond is zij tevens gecertificeerd als DISC Practitioner. De methode wordt ingezet om inzichten in het communicatiegedrag van teams te ondervinden. Milou en Ella zijn beide gespecialiseerd om hiermee aan de slag te gaan om zo communicatie en samenwerking binnen het team te verbeteren en daarbij de bedrijfsvoering efficiënter te maken en teneinde meer werkgeluk te creëren.

Milou werkt tevens als associate partner voor het Caribisch gebied bij Awareness in Business, waarbij zij meedraait als consultant in leiderschaps- en teamontwikkelingsprojecten voor diverse klanten in Caribisch Nederland.

Sterre Molendijk

Executive Assistant & Junior Consultant
Sterre is werkzaam als executive assistant en junior consultant binnen het team. Met haar bijna afgeronde Masteropleiding in Digital Business en achtergrond in strategische consultancy is zij altijd bezig met bedrijfsvoeringen efficiënter te laten verlopen. Na haar stage op Curaçao in een Human Resources consultancy bedrijf werd zij enthousiast om een bijdragen te leveren aan de doelstelling van Awareness in Business.

Ze werkt mee aan projecten voor klanten als consultant door o.a. het uitvoeren van benodigde analyses voor projecten, voorbereiden van workshops en ontwikkelen van presentaties voor klanten. Verder gebruikt zij haar strategische en digitale capaciteiten om Awareness in Business te laten groeien en bij te dragen aan de marketing en ontwikkeling van interne projecten.

Vergroot je succes. Neem contact op.