Search
Close this search box.

Team Retreat

Reflectie, rust & ruimte met je Management Team (MT), Directie Team of Raad van Bestuur tijdens een op-maat-gemaakt programma in Villa Osa Major op Mallorca

Even er tussen uit samen met je team?

Laad op en verdiep

Samenwerken binnen je team vergt veel van de ander en jezelf. Samen met jou kijken wij graag naar waar jullie als team behoefte aan hebben. 

Hoe laad je op? Wat geeft je energie en wat vergt veel energie? Waar heeft iedereen persoonlijk behoefte aan? Wat is jullie gezamenlijke doel?

Vragen die worden beantwoord tijdens het Retreat speciaal voor teams.

mallorca-retreat

Team Retreat

Rust & Ruimte

Ervaar de rust en ruimte op een prachtige locatie in de heuvels van Mallorca, samen met jouw team.*

Reflectie

De ideale omgeving voor een reflectie persoonlijke leiderschapsstijl, je patronen en je eigen energiehuishouding met behulp van een werkboek en trainingen.

Inspiratie & nieuwe tools

Een 5-daagse* (re)treat, een nieuwe kijk op jezelf en je team, waarmee je je ervaringen en inzichten deelt en nieuwe, praktische tools krijgt aangereikt voor nu en in de toekomst als bevordering van de samenwerking binnen het team.

Reset

Creatie van je nieuwe Persoonlijke kompas, tijd voor bezinning en reflectie op je koers, eigen functioneren en je bijdrage binnen het team.

*Duur, locatie en inhoud van het Retreat kunnen worden gevormd naar de wensen en voorkeuren van het team.

Ervaring van Jitze

Jitze Koops is samen met 6 collega’s van het Management Team van EversPartners Engineers het avontuur aangegaan afgelopen april op Mallorca, onder begeleiding van Ella Taal en Casper Jones. Hij deelt zijn ervaringen van het retreat in gesprek met Ella.

‘Het was een hele bijzondere ervaring. Het heeft ons veel verbinding gebracht en als ik naar de toekomst kijk gaat het ons heel veel brengen als team. Het heeft ons echt samengebracht.’ – aldus Jitze

Jitze Koops, directeur EversPartners, deelt zijn ervaring over het MT retreat van april 2023

Samen opladen in Villa Osa Major Mallorca

Page not found

Activiteiten & investering

 • ontbijt, lunch, diners en drankjes
 • activiteiten als zeilen, duiken en zee-kanoën
 • massage & yoga
 • individuele- en groepsbegeleiding door 2 executive coaches
 • vliegreis & transferkosten

Onder begeleiding van Professionele Coaches

Ella Taal

In 2011 is Awareness in Business opgericht door Ella, ontstaan na een management buy-out bij haar vorige organisatie advies kantoor Second Nature.

Al ruim 25 jaar heeft zij ervaring als coach, trainer en organisatie adviseur voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Ze heeft meermaals met succes retreats georganiseerd op Mallorca en elders voor o.a. Management teams, DGA’s en CEO’s.

Ella staat bekend om haar verbintenis en het openen van gesprekken op een natuurlijke manier. Tijdens het retreat zal zij haar kracht gebruiken in diverse coachingsessies en groepstraininingen. Ella’s ervaring in het geven van succesvolle retreats hebben geleid tot aantoonbare positieve resultaten voor deelnemers, te lezen onderaan deze pagina.

Casper Jones

Casper Jones heeft zeventien jaar in het notariaat gewerkt in verschillende rollen, waaronder voorzitter van n/p notarial partners, voorzitter van Stichting Beroepsopleiding Notariaat (SBN), mede-oprichter van de Vereniging van Ondernemingsrecht Notarissen (VON) en notaris Corporate/M&A. Eind 2021 heeft hij al zijn taken in het notariaat neergelegd om zich -na een sabbatical van ruim een jaar- volledig te kunnen focussen op het samenbrengen van business en spiritualiteit.

Samen met Ella heeft hij ervaring in het geven van succesvolle team retreats waarbij hij de methodologie vanuit zijn boek ‘Leiden met een Leeg Hoofd’ toepast en met een hele andere manier van motiveren en managen het beste uit mensen naar boven haalt.

Het programma

Intake

Voor de reis houden we een intake gesprek in Nederland met jouw persoonlijke Awareness in Business coach. Tijdens deze intake leren we elkaar kennen en formuleren we met elkaar jouw persoonlijke leerdoelen.

Onderdelen op maat
 • Mind-Body Balance
 • Mindfulness
 • Teamverbanden
 • Persoonlijk Leiderschap
 • Herijking van je doelstellingen (purpose)
 • Persoonlijke Effectiviteit
 • Energiehuishouding & Fysieke Fitheid
En wat we verder nog doen

Met behulp van deze programma onderdelen werk je, in duo’s, groepsverband of individueel, aan de leerdoelen die je van tevoren bepaald hebt. Iedere dag komen de verschillende elementen aan bod. 

Het dagelijks wisselend programma wordt verzorgd met gezonde en heerlijke cuisine, yogaclass, massage, rustmomenten en activiteiten zoals wandelen in de schitterende natuur van Mallorca activiteiten, zoals duiken, fietsen, zee-kanoën en zeilen.*

*Alles in mogelijk in overleg.

Wat reizigers zeggen

Ervaringen van MT-leden die je voor gingen

Video afspelen

Heerlijk eten verzorgd door

Nina Verbeek

Nina Verbeek verzorgt tijdens het retreat de catering met de allerlekkerste recepten uit haar kookboek ‘Osa Major’. 

Het kookboek is een eerbetoon aan de plaats, de mensen, de vallei en het eiland Mallorca, wetende dat dit verhaal nog lang niet af is. Het bevat meer dan 70 vegetarische recepten, met verse producten, vol van smaak.

Ze verzorgt graag deze heerlijke recepten en de drankjes tijdens het team retreat op de magische heuvels van Villa Osa Major. 

Contact

Join us in your quest

ella@awarenessinbusiness.com