Search
Close this search box.

Young Wise Women Retreat

Reflectie, rust & ruimte met young professionals tijdens het Young Wise Women weekend retreat in een vakantiehuis in Nederland

Weekend Retreat

Rust & Ruimte

Ervaar de rust en ruimte op een prachtige locatie in een vakantiehuis in Nederland samen met een groep gelijkgestemde jonge professionals (max 10).

Reflectie

De ideale omgeving voor een reflectie op je persoonlijke doelen, je patronen, je (betekenisvolle) werk en je eigen energiehuishouding met behulp van een werkboek en trainingen.

Inspiratie & nieuwe tools

Een weekend (re)treat, een nieuwe kijk op jezelf waarmee je je ervaringen en inzichten deelt en nieuwe, praktische tools krijgt aangereikt voor nu en in de toekomst als bevordering voor jou als young professional in je carrière. 

Reset

Helderheid over de keuzes in je carrière en over jezelf. Tijd voor bezinning en reflectie op je koers, je werk en je eigen functioneren. Je persoonlijke ‘reset’ waarbij je met meer energie, zelfvertrouwen en volop inspiratie huiswaarts zal keren.

Wat anderen zeggen

Ervaringen Melanie & Marina

Melanie de Reus en Marina Feyz delen hun ervaring over het Young Wise Women retreat van sept ’23

Klaar om jezelf op nummer 1 te zetten?

Kies nu voor betekenisvol, vitaal en gelukkig leven en werken en word die geweldige vrouw die je bedoeld bent te zijn. Niet door harder te werken of te doen wat anderen doen, maar je eigen unieke koers te volgen en bewuste keuzes te maken.

Zeg vaarwel tegen je ‘please-gedrag’, jezelf voortdurend aanpassen en moeten voldoen aan standaarden en verwachtingen. Neem afscheid van bullshitbanen, FOMO en de kans op een burnout.

Vanaf nu mag je keuzes maken die goed zijn voor jou:

– die jou energie geven;

– die jou in je kracht zetten;

– en je weer vrolijk maken!

Samen opladen op een prachtige locatie in de natuur

Investering in jezelf van €600 (incl. btw)

Dit is inclusief:
  • Motivation Factor test met resultaten en werkboek t.w.v. €125
  • Persoonlijke professionele begeleiding van twee coaches
  • Overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en versnaperingen
 
Voor studerende vrouwen geldt een andere prijs: 
  • Studenten betalen een bedrag van €400 inclusief btw
  • Inclusief alles dat vermeld staat onder inclusief.

Goed nieuws: als je iemand aandraagt krijg je nog eens €50 korting!

Onder begeleiding van Professionele Coaches

Ella Taal

In 2011 is Awareness in Business opgericht door Ella, ontstaan na een management buy-out bij haar vorige organisatie advies kantoor Second Nature.

Al ruim 25 jaar heeft zij ervaring als coach, trainer en organisatie adviseur voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Ze heeft ervaring van het geven van retreats voor o.a. Management teams, DGA’s en CEO’s.

Ella heeft drie dochters van 25, 23 en 20 en wil graag iets terug doen voor de jongere generatie. Bijdragen aan het welzijn van jonge professionals is een passie die ze door het geven van deze retreats naleeft!

Wineke van Doezelaar

Ruim 20 jaar werkte Wineke als freelance communicatiemanager en -expert bij ruim 50 verschillende (corporate) organisaties. Ze zag mensen worstelen, ongelukkig zijn, de schijn ophouden en opbranden. Velen stonden in de overlevingsstand. Net als Wineke. Dit kon anders. Dat wist ze zeker.

Het besluit om in 2015 haar hart te volgen en retreats te organiseren veranderde alles. Als eigenaar van WiensWijze biedt zij inmiddels diverse retreats waarmee professionals leren het werkende leven te creëren dat helemaal bij ze past. Daarnaast geeft ze theatrale inspiratielezingen over persoonlijke groei en werkgeluk.

 

Het Programma

Dag 1

 

Op vrijdag ben je vanaf 15.30 uur heten we je van harte welkom!

We starten om 16.00 uur met o.a. een kennismaking met de andere vrouwen. Vervolgens bespreken we de bevindingen uit je Motivation factor test en is er volop ruimte om vragen te stellen.

Na het avondeten is er tijd voor een korte wandeling of te rusten. Je gaat ontdekken wie je werkelijk bent en sluiten de avond af met een deelronde, reflectiemomenten en een ontspannen ademsessie voor een heerlijke nachtrust.

Dag 2

 

Om 8.15 uur starten we met een yogasessie of andere fysieke activiteit. Daarna gaan we lekker ontbijten.

De eerste ochtend gaan we aan de slag met jouw verlangens; zakelijk en privé. Zonder verlangens is er immers geen richting. En je leert hoe je omgaat met twijfel en hoe je heldere keuzes kunt maken.
Na een super gezonde en smaakvolle lunch ga je je beperkende overtuigingen en blokkades die jouw verlangens in de weg staan, mentaal en fysiek loslaten.

Er is deze middag ook ruimte voor 1-op-1 coaching, reflectiemomenten en rust.
Na het avondeten sluiten we de avond af met een deelronde buiten bij het vuur.

Dag 3

 

Om 8.30 uur starten we wederom met een fysieke activiteit. Dit kan yoga zijn, een wandeling in de prachtige natuur of energetisch lichaamswerk. Aansluitend geniet je van een verrukkelijk vers ontbijt.

Deze ochtend ga je nog meer loslaten wat je niet dient, zodat je nog meer in je kracht komt. En je gaat met het Motivation factor werkboek aan de slag om je valkuilen, energievreters en energiebrengers te ontdekken.
Na een top lunch ben je klaar om jouw verlangen te gaan manifesteren in een begeleide sessie (fysiek, mentaal en emotioneel).

Omstreeks 16.00 uur ronden we af met een gaaf ‘spel’ dat jou energie, vertrouwen en focus brengt.
Zo kun je om 17.00 uur ontspannen, vrolijk, vol inspiratie en met concrete tools om zakelijk en privé te floreren, weer naar huis.

KIES VOOR HET PERSONAL DEVELOPMENT RETREAT ‘YOUNG WISE WOMEN’
WANT FLOREREN IN JE WERK EN LEVEN IS EEN KEUZE

Contact

Join us and your peers

ella@awarenessinbusiness.com