Search
Close this search box.

HR-ondersteuning

Speciaal voor MKB bedrijven met ambitie

Behoefte aan HR-ondersteuning?

Wil je als ondernemer of HR-directeur ontzorgd worden?

Behoefte aan tijdelijke ondersteuning op HR gebied? Of wil je als HR-manager of HR – directeur een sparringpartner op een breed terrein? We staan je met raad en daad bij. Hands-on praktische oplossingen en efficiënte ontzorging en support.

HR Support

just in time delivery HR-diensten
interim ondersteuning

Indien je tijdelijke ondersteuning nodig hebt, ter vervanging van bijvoorbeeld een HR-professional op je afdeling of als je een bepaald HR-project wilt laten uitvoeren waar je zelf niet aan toekomt wegens drukte, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan voor een interim tarief een opdracht aannemen voor een periode van minimaal 3 maanden.

Change projecten

Wij begeleiden en leiden een (cultuur)veranderingstraject samen met de HR-afdeling of het Management Team. Wij hebben de zog. Viral Change aanpak die bottem up wordt aangevlogen ondersteund door het management en of de directie. We gaan met de meest invloedrijke medewerkers (key personen) aan de slag om met elkaar het nieuwe gewenste gedrag en houding te bepalen dat nodig is om de strategie te behalen.  Dit is een traject van 3-6 maanden waarbij de medewerker leidend is in het bepalen en waarbij automatisch draagvlak ontstaan voor de gewenste cultuurverandering in de organisatie.   

Sparringpartner bij startende of lopende HR-projecten

Wij zijn graag de sparringpartner van de de HR-manager/directeur waarbij we met raad en daad bijstaan zodat de implementatie van een HR-project kan worden versneld en er specifieke kennis kan worden geleverd om de projecten te laten slagen die door de waan van de dag in een verdomhoekje terecht komen.

Onze aanpak

Intake

Het intakegesprek is altijd gratis en duurt maximaal 1,5 uur van je tijd. Samen identificeren we de behoeften en de lopende HR-projecten die versnelling of opstart behoeven. We stellen met elkaar vast wat er ontbreekt aan HR-ervaring en kunnen op deze manier invullen wat er nodig is. 

Aanpak

Na de intake maken we een plan  van aanpak voor de opdrachtgever en stellen we een timeline en prioriteiten vast.

UItvoering van het plan

Indien we tot overeenstemming komen over de scope van het project, de verwachtingen en de deliverables tekenen we beiden de overeenkomst en gaan het avontuur met elkaar aan in een partnership. Wij weten dat projecten alleen slagen als er een intern draagvlak is. 

Wat klanten over ons zeggen

Rafiek Dinmohamed
Rafiek DinmohamedProjectleider Korps Politie Aruba
Lees verder
"Ik wil graag mijn oprechte aanbeveling delen voor de cursus ‘Persoonlijk Leiderschap en effectieve communicatie’ die ik recentelijk heb gevolgd. Deze cursus heeft een diepgaand effect gehad op mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. De doelgerichte inhoud, gecombineerd met boeiende interacties en praktische oefeningen, heeft mijn inzicht in leiderschap aanzienlijk vergroot. De trainer Ella bracht niet alleen waardevolle kennis over, maar wist ook een stimulerende en ondersteunende leeromgeving te creëren. Wat deze cursus onderscheidt, is de nadruk op zelfreflectie en praktische toepasbaarheid. De aangereikte tools en strategieën zijn direct toepasbaar in mijn dagelijkse leven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Kortom, ik raad deze cursus ten zeerste aan aan iedereen die zijn leiderschapsvaardigheden wil versterken en een dieper begrip van zichzelf en anderen wil bereiken."
Jitze Koops
Jitze KoopsDirecteur EversPartners
Lees verder
"We werken ondertussen al enkele jaren samen met Ella, waarbij ze ons op verschillende facetten uitstekend heeft ondersteund. In de basis was het eerste vraagstuk het MT meer samenbrengen, waarbij ze coach voor ons allen is geweest en het zeker zijn vruchten heeft afgeworpen. Daarnaast is ze een vaste ondersteuning geworden op het gebied van algemene coaching, maar ook als sparring partner voor directie en HR en ondertussen mede vormgever van ons interne 'project kernwaarden', waarbij we van binnenuit 'viral change' willen bewerkstelligen. In de diverse vraagstukken die ondertussen aan bod zijn gekomen, staat centraal dat Ella zich in het vraagstuk, bedrijf, randvoorwaarden maar ook theoretische achtergronden verdiept en zo telkens ons op een prettige manier van goed advies voorziet."
John Fonteijn
John FonteijnDirector Group Asset Protection Ahold
Lees verder
" 'Action Learning' is een aanpak waarmee je verantwoordelijkheid kunt nemen en problemen kunt oplossen door gebruik te maken van jouw eigen innovatieve kracht. De trainingen waren zeer relevant en to the point om gezamenlijk de huidige problemen aan te pakken. We luisteren meer naar elkaar en werken nu beter samen. Uiteindelijk resulteerde het teamprogramma in hogere kwaliteit en bespaarde veel tijd en geld."
Willemijn Brouwer
Willemijn BrouwerAccount Manager DSM
Lees verder
"Ella is een dierbare coach dankzij drie prachteigenschappen: ze luistert zonder te oordelen, is confronterend en bemoedigend tegelijk én combineert haar intuïtie met bewezen onafhankelijke methodes zoals disc. Het is een cadeautje haar te hebben als spiegel bij het ontwikkelen van je loopbaan.’’
Raya Toubia
Raya ToubiaDirector Credly Advisors
Lees verder
"Ella supported our firm a couple of years ago through a leadership training. I was part of this training and really enjoyed it, while significantly benefiting from the various learning points. This training has shifted my perception on my career, refocusing my energy to the right places to support my career aspirations while making sure I managed my family life at its best. I can definitely say that the experience of this training with Ella has significantly supported my growth over the past 2 years both personally and professionally. It was a pleasure Ella and hope to interact with you on future trainings!"
Irene op den Buijs
Irene op den BuijsVoormalig Senior Manager PwC
Lees verder
"Ella was one of the instructors at a personal leadership training provided by my employer. I was so impressed with her knowledge, skills as coach, trainer, and personality that I decided to ask her to continue coaching me after the training ended. Ella has mastered a great balance between providing a client with advice, insights and information and letting the client figure things out themselves. This has helped me in identifying and utilizing my strongest personal traits and determining which route to choose in my career, so I can be at my best while really enjoying my work."
Mientje Brown
Mientje BrownDirector HR Oyster Bay Beach resort
Lees verder
"Ella Taal did a multi-day training session with the management team of the Oyster Bay Beach Resort. All managers had to complete an online personal communication style self-assessment. Ella did personal interviews with each manager. We then did one on one training with the management team. This training was awesome for our team building exercise. Would highly recommend this for any company wishing to empower their management team. This was simply amazing."
Toine Saris
Toine SarisDGA Saris & Partners Makelaars
Lees verder
“Wat we bereikt hebben, naast heel veel bijvangst, is dat we ons zeer bewust zijn geworden van onze persoonlijke behoeften. We hebben geleerd en ervaren dat deze behoeften niet onderhandelbaar zijn; en samen met onze talenten erg belangrijk zijn voor het vaststellen en behalen van onze persoonlijke doelen. Maar bovenal ben ik erg blij met de oprechte vriendschap die in 5 dagen tussen een man of 18 kan ontstaan. Het is een ervaring die ik niet had willen missen. Ik ben blij en trots om deelgenoot te zijn geweest .’’
Danique Hinsenveld
Danique HinsenveldQuote & Tender Manager Health Systems Philips Benelux
Lees verder
"De gesprekken met Ella gedurende mijn coachtraject waren prettig. Ella creëert een open en persoonlijke sfeer waarin niet geoordeeld wordt. Zo heb ik alles aan haar kunnen voorleggen wat ik wilde. Ella heeft mij inzichten gegeven, vooral door de juiste vragen te stellen en doormiddel van het DISC model hebben we de gesprekken gevoerd. De adviezen heb ik destijds altijd kunnen toepassen en dit doe ik nog steeds. Het zijn adviezen die ik altijd kan toepassen op elk moment in elke situatie. Ik zou haar zeker aanbevelen als coach!"
Raymond Selier
Raymond SelierEigenaar Brabavast
Lees verder
"Ella is een op en top professional die erg gedreven is om haar klanten maximaal te laten groeien. Haar inhuren vraagt lef want ze houdt iedereen een spiegel voor en windt er geen doekjes om. Maar wel altijd met respect en dat maakt dat zij waarde toevoegt in korter tijdsbestek dat anderen. Kortom; zij is de investering waard, jij of jouw bedrijf bent cq is die investering waard. Niet uitstellen, maar doen! 👍"
Previous
Next