Search
Close this search box.

Team Retreat

Reflectie, rust & ruimte met je Management Team, Directie Team of Raad van Bestuur tijdens een op-maat-gemaakt programma in een villa in Mallorca of elders

Even er tussen uit samen met je team?

Laad op en verdiep

Samenwerken binnen je team vergt veel van de ander en jezelf. Samen met jou kijken wij graag naar waar jullie als team behoefte aan hebben. 

Hoe laad je op? Wat geeft je energie en wat vergt veel energie? Waar heeft iedereen persoonlijk behoefte aan? Wat is jullie gezamenlijke doel?

Vragen die worden beantwoord tijdens het Retreat speciaal voor teams.

Team Retreat

Rust & Ruimte

Ervaar de rust en ruimte op een prachtige locatie in de heuvels van Mallorca, samen met jouw team.

Reflectie

De ideale omgeving voor een reflectie persoonlijke leiderschapsstijl, je patronen en je eigen energiehuishouding met behulp van een werkboek en trainingen.

Inspiratie & nieuwe tools

Een 5-daagse* (re)treat, een nieuwe kijk op jezelf en je team, waarmee je je ervaringen en inzichten deelt en nieuwe, praktische tools krijgt aangereikt voor nu en in de toekomst als bevordering van de samenwerking binnen het team.

Reset

Creatie van je nieuwe Persoonlijke kompas, tijd voor bezinning en reflectie op je koers, eigen functioneren en je bijdrage binnen het team.

 

*Duur, locatie en inhoud van het Retreat kunnen worden gevormd naar de wensen en voorkeuren van het MT

Samen opladen in Villa Osa Major Mallorca

Page not found

Activiteiten

 • ontbijt, lunch, diners en drankjes
 • activiteiten als zeilen, duiken en zee-kanoën
 • massage & yoga
 • individuele- en groepsbegeleiding door executive coaches
 • vliegreis & transferkosten

Onder begeleiding van Professionele Coaches

Ella Taal

In 2011 is Awareness in Business opgericht door Ella, ontstaan na een management buy-out bij haar vorige organisatie advies kantoor Second Nature.

Al ruim 25 jaar heeft zij ervaring als coach, trainer en organisatie adviseur voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Ze heeft meermaals met succes retreats georganiseerd op Mallorca en elders voor o.a. Management teams, DGA’s en CEO’s.

Ella zal zorgen voor het boosten van je mentale batterij tijdens het retreat door middel van coachingsessies en diverse groepstraininingen. Ella’s ervaring in het geven van succesvolle retreats hebben geleid tot aantoonbare positieve resultaten voor deelnemers.

Casper Jones

Casper.

Wat reizigers zeggen

Het programma

Intake

Voor de reis houden we een intake gesprek in Nederland met jouw persoonlijke Awareness in Business coach. Tijdens deze intake leren we elkaar kennen en formuleren we met elkaar jouw persoonlijke leerdoelen.

Onderdelen op maat
 • Mind-Body Balance
 • Mindfulness
 • Teamverbanden
 • Persoonlijk Leiderschap
 • Herijking van je doelstellingen (purpose)
 • Persoonlijke Effectiviteit
 • Energiehuishouding & Fysieke Fitheid
En wat we verder nog doen

Met behulp van deze programma onderdelen werk je, in duo’s, groepsverband of individueel, aan de leerdoelen die je van tevoren bepaald hebt. Iedere dag komen de verschillende elementen aan bod. 

Het dagelijks wisselend programma wordt verzorgd met gezonde en heerlijke cuisine, yogaclass, massage, rustmomenten en activiteiten zoals wandelen in de schitterende natuur van Mallorca activiteiten, zoals duiken, fietsen, zee-kanoën en zeilen.*

*Alles in mogelijk in overleg.

Contact

Join us in your quest

ella@awarenessinbusiness.com